Anti Blafband Pro met Statische correctie

Model: AB-401B

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 59,95

Special Price € 39,95

Beschrijving

Details

De meest verkochte high-tech band van het het alom geprezen merk Furline®, die zowel een vibratie al waarschuwing gebruikt, evenals een schokje om u te helpen bij de training van uw hond. Nu de doorontwikkelde Pro versie met verbeterde gevoeligheid, en oplaadbaar dus geen gedoe met batterijen!

Deze kwaliteitsband heeft een garantie van 10 jaar!

Deze halsband is een zeer effectief gedragsveranderings apparaat om te helpen trainen uw hond te blaffen overlast en slecht gedrag te stoppen. Als uw hond blaft, geeft de Furline Pro band een vibratie samen met een licht schokje. Het hoorbare geluid, vibratie en schokje zijn niet voldoende om uw hond pijn doen, maar net genoeg om ze te doen beseffen dat ze iets doen wat niet mag.

Uw hond zal het blaffen snel afleren, gegarandeerd!

Eigenschappen:

  • Deze halsband is een veilig en effectief apparaat voor training van uw hond, geschikt voor gebruik binnen
  • Effectief in het stoppen van overmatig blaffen, maar laat de hond toch blaffen als het ware gevaar aanwezig is - Inbraak, indringer, enz.
  • Het perfecte apparaat voor honden die niet hebben gereageerd op de standaard trainingstechnieken
  • Sterkte en gevoeligheid traploos instelbaar middels een draaiknopje aan de zijkant

 

Inhoud set:

- Anti blaf module

- Halsband (lengte 55cm)

- Oplader

- Test setje

- Nederlandstalige handleiding

    voorraad

 

Tijdelijk voor slechts: € 59,95 € 39,95 incl. gratis verzending

Beoordelen

Klantenreviews

19 Beoordelingen voor "Anti Blafband Pro met Statische correctie"

 c.l.
c.l. 8 januari 2022
Oordeel:
Ik heb deze band 3 dagen bij onze boerenfox om gehad, Alleen als we zelf ook thuis waren en niet 's-nachts.
De eerste keer dat ze blafte en de band begon te trillen ging ze verbaasd in de benz rondkijken waar dat getril vandaan kwam, echt schattig om te zien. Daarna was het iedere keer als ze blafte dat ze werd gecorrigeerd door de blafband. Na 2 dagen toen ze de band niet om had ging de deurbel, normaal gaat ze dan uit haar stekker, nu niet. ter controle mijn vrouw 's-avonds laten aanbellen terwijl de hond de band om had, en weer weinig reactie. nu hebben we al besloten hem af te laten, ons doel is bereikt na 3 dagen op alleen trillen en de laagste stand.
 Mindy
Mindy 9 januari 2020
Oordeel:
Wij hebben een Stafford met piep jank en huilbuien.
Van alles geprobeerd maar het werd alleen maar erger.
Deze band uitgeprobeerd omdat er heel veel goede reviews te lezen waren
Maar wat zijn wij blij! Hij doet t goed zelfs op de piepjes.
Hij heeft nu in de gaten dat hij gecorrigeerd word.
Soms mag hij ook af en dan merk je ook dat hij minder dat vervelende gedrag vertoont
Goede prijs en kwaliteits verhouding
Top product!
A.K. 12 juli 2018
Oordeel:
Ik heb deze band besteld voor mijn ouders. Ze hebben een mechelse herder die overal om blafte ondanks dat hij al heel veel wandelde en speelde met andere honden. Hierdoor kregen ze steeds meer problemen met de buren. Hij heeft de band nu pas een paar dagen om en het is een hele andere hond! Hij is heel erg ontspannen binnen en buiten en loopt beter aan de riem terwijl hij de band niet eens om heeft. Wat een top product!
Rust
Hanny Kiesling 12 juli 2018
Oordeel:
Heb echt eerst alles geprobeerd met trainingsmethodes maar kreeg mijn hond niet stil. De buren klaagden steen en been en ik werd er ook gek van. Nog nooit meegemaakt zo'n blaffer. Had eerst een blafband van rond de 20 euro ergens besteld maar die was na 2 weken al kapot. Deze band werkt perfect en gelukkig geen batterijen nodig. Hij weegt ook niet veel. Mijn hond weet nu wanneer ze niet verder moet blaffen. Zo krijgt ze zelf ook meer rust. Echt een aanrader voor aanhoudende blaffers.
Degelijk
D. van Ginneken 12 juli 2018
Oordeel:
Degelijk ding, en heeft zeker effect. Aanrader!
Tevreden
Henriëtte 12 juli 2018
Oordeel:
Ik ben zeer tevreden over de anti-blafband. Helaas ging het knopje om het geluid aan te zetten defect. Ban opgestuurd en direct een nieuwe retour gekregen. Geweldige service.
Enorm blij
Guus 12 juli 2018
Oordeel:
Ik heb van alles geprobeerd, zelfs een gedragsdeskundige. Alles hielp even. Uiteindelijk toch overgestapt op deze band. Wat een verademing! De band staat alleen maar op vibreren en dit helpt al! Mijn hond is hooguit een paar uur alleen, krijgt afleiding bij weggaan, gaat veel naar buiten dus wat het onderliggende probleem is, is lastig te achterhalen. Dat ik weet dat hij rustig is (ligt gewoon te slapen als ik door het raam kijk) en buren er geen last meer van hebben, geeft mij veel rust. Ik ben enorm blij met deze band!
Top!
Priscilla 12 juli 2018
Oordeel:
Wat een verademing hij blaft niet meer zo als de buren thuis komen of kinderen die buiten aan het spelen zijn of dicht slaande deuren van een auto. Hij blaft niet meer als ik naar mijn werk gaat alleen piepen
Super bandje
Naomi 12 juli 2018
Oordeel:
Super bandje wat een verademing mijn hond blaft niet meer constant als de beuren thuiskomen of dicht slaande deuren van een auto of wat hij geprikkeld wordt. Ja mijn Jack Russel weet wat hem tewachten staat
Wat een uitvinding!
Jane 12 juli 2018
Oordeel:
Wat een uitvinding zeg zo'n band! Deze band is erg fijn. Hij is oplaadbaar en heeft meerdere standen en meerdere functies. Onze teckel heeft een teckelnekkie dus we hebben de band wel wat in moeten korten. Al op de tweede dag konden de ramen weer open zonder dat ze blafte en in de tuin liep ze lekker te scharrelen en ging liggen slapen in plaats van te blaffen tegen elke slak/vlieg/buurman die langskwam. Een verademing vind ik het. Ik ben blij dat ik 'm heb aangeschaft en nog even dit`; het is NIET zielig, ook niet bij een kleine teckel. De hond kijkt verbaasd als de band gaat trillen en komt heel hard naar me toe hollen met zo'n blik van "wat me nou overkwam zeg!". Ik ben dus niet meer de geërgerde foei-roepende hondenbaas maar kan weer relaxt buiten zitten.
super blij
mogli 12 juli 2018
Oordeel:
Ik ben heel blij dat deze band bestaat! Ik gebruik alleen de trilfunctie maar en dat is voldoende om mijn hondje te laten schrikken als hij blaft. Helaas moet ik hem wel blijven gebruiken anders begint het blaffen weer. De batterij wordt wel zwakker. Verder super blij hiermee anders had mijn hondje weg gemoeten!
werkt goed
ilse 12 juli 2018
Oordeel:
Deze halsband werkt goed. De handeiding is beperkt, maar met wat zoeken wijst het zichzelf uit. De halsband moet strak genoeg rond de nek, anders werkt hij niet. Er zijn verschillende niveaus, bij mijn hond is de laagste stand voldoende. Hij gaat niet af bij de eerste blaf, maar wel als ze aanhoudend blaft. Het gedrag dat gepaard gaat met onophoudelijk blaffen (naar het raam springen, voorpoten op de vensterbank) wordt gelijk mee afgeleerd. Ik doe hem voorlopig enkel overdag aan, niet s nachts. Benieuwd of ze nog zal blaffen wanneer ik hem niet meer aandoe. Voorlopig gaat hij één keer om de drie dagen af. Voordien blafte ze regelmatig langdurig; het systeem had dus zeer snel effect. Het feit dat je geen batterijen moet kopen is een absoluut pluspunt. door deze band zal ik weer met mijn hond in de tuin kunnen gaan zitten.
werkt goed!
Theo v Riel 12 juli 2018
Oordeel:
Bevalt zeker, werkt goed!
Stevige band
Fred van Rees 12 juli 2018
Oordeel:
Nu ongeveer een half jaar in gebruikt. Batterij moet na een paar dagen wel echt opgeladen worden dat is soms wel eens lastig. Verder goeie stevige band voor een keurige prijs.
goede oplossing
emile 12 juli 2018
Oordeel:
Super bandje werkt zeer goed echt een oplossing
Super
Dave 12 juli 2018
Oordeel:
Gewoon goed! kan niet anders zeggen :) service ook top
superprijs
Monique 12 juli 2018
Oordeel:
Had vanwege de prijs wat reserves maar een top ding. Handig het oplaadbare bij andere banden betaal je je zuur aan de nieuwe batterijen. Super band voor een hele superprijs!!
prima
mike 12 juli 2018
Oordeel:
Prima systeem ook voor een grote mechelaar. De hond weet waar hij aan toe is.
Werkt prima
Clarissa 12 juli 2018
Oordeel:
hallo deze band werkt prima op onze jackrussel groetjes.

Geef beoordeling

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Je kunt, inloggen of registreren