Petsafe - Elektrostatische Anti-Blafband Waterbestendig

Model: ATB-160

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 89,95
Beschrijving

Details

Elektrostatische Anti-Blafband

Deze antiblafband werkt op trillingen van de stembanden. Als de hond blaft krijgt de hond een elektrostatisch schokje. Het begint met een schokje op laag niveau.
Bij overmatig blaffen neem de instensiteit van het schokje toe, net zolang tot het blaffen stopt. Als de hond heeft geleerd minder te blaffen, dan worden de intensiteit van de schokjes steedes lager en minder. Als veileigheidsfuncties schakelt de band na 3 minuten automatisch uit als de hond in 1 minuut en 20 seconden 15 keer of meer blaft.


Een ideaal apparaat voor de hondopvoeding.
De ontvanger is waterdicht en de lithiumbatterij staat in voor een lange levensduur.
Niet geschikt voor honden onder 3kg en honden jonger dan 8 maanden

- Opbouwende correctie

- Waterbestand

- Weegt 0,25 kg

     

Nu tijdelijk voor slechts € 89,95 incl. GRATIS aangetekende verzending

Beoordelen

Klantenreviews

3 Beoordelingen voor "Petsafe - Elektrostatische Anti-Blafband Waterbestendig"

Werkt prima
van Zandbergen 12 juli 2018
Oordeel:
De band heeft prima zijn werk gedaan. na 3 dagen had ik geen problemen.Als hij alleen is blaft hij niet meer. Dus de buren hebben terug hun rust. Nu doe ik hem niet meer om als hij blaft wil zeggen dat er iets net juist is of hij ziet een poes in de tuin die er niet hoor. D poezen van de buren kan hij mee.
stuk
maatje 12 juli 2018
Oordeel:
Na 1 week defect. Lekker hoor.

OPMERKING KLANENSERVICE: Neemt u even contact op met onze klantendienst, dan lossen we dit uiteraard direct voor u op.
Werkt prima
maggie janssen 12 juli 2018
Oordeel:
Deze band werkt prima. Zoals de website in de US al zegt moet de hond hier even aan wennen en leren dat hij zodra hij blaft, een prikkel krijgt. Onze pup hadden we geleerd zich 's nachts te melden als hij uit de bench moest. Heel goed gegaan, ook snel zindelijk alleen vond mijnheer het wel gezellig toen hij 7 maanden was en het vrouwtje steeds reageerde als hij blafte om 5 uur, en hij in plaats van naar buiten onze slaapkamer op rende omdat hij liever bij ons lag. De eerste dagen was het inderdaad wennen, maar we zijn nu 1 week verder en hebben zowaar niets meer gehoord.Let op: het is wel afhankelijk van de koppigheid van de hond, maar de prikkel werkt super en is absoluut niet " zielig" een topper en aanrader!!! de prikkel wordt ook langzaam per keer dat de hond blaft opgebouwd dus ook fijn voor de hond.

Geef beoordeling

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Je kunt, inloggen of registreren