Petsafe - Radio fence kit standaard kleine/middelgrotehond

Model: PTS-670

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 189,00
Beschrijving

Details

De Radio Fence is een onzichtbare omheining die ervoor zorgt dat de hond of kat de tuin niet uit kan zonder dat er daarvoor hele hekwerken of muren geplaatst hoeven worden. Voor honden tot ongeveer 18 kilogram.

Middels een antennedraad die een signaal afgeeft aan de ontvanger aan de halsband van de hond of kat wordt een veilige zone gecreëerd waarbinnen uw huisdier zich vrij kan bewegen. Wanneer hij echter te dicht de grens nadert die hij niet mag overschrijden krijgt hij een waarschuwingssignaal te horen. Gaat hij toch verder dan krijgt hij een correctie die vervelend genoeg is om de lust om verder te lopen te ontnemen. Na een korte opvoeding, 1 à 2 weken, zal uw huisdier hebben geleerd de grens niet meer te overschrijden.

     

Nu tijdelijk voor slechts € 189,- incl. GRATIS aangetekende verzending

Beoordelen

Klantenreviews

1 Uw beoordeling "Petsafe - Radio fence kit standaard kleine/middelgrotehond"

Perfect
Ben Jansma 19 juli 2018
Oordeel:
Perfecte manier om uw huisdier los om de caravan de laten lopen ipv aan een stuk touw, optimale bewegingsvrijheid voor uw dier. Mijn hond was er (zonder trainen) na 2 dagen aangewend. Eerlijk is eerlijk, uit gemakzucht heb ik eerst de lijn neergelegd en nog niet aangesloten en eerst geoefend met de trainingshalsband AT-219 (1 dag). Een aanrader als u uw dier meer ruimte gunt dan 5 meter draad aan een halsband!

Geef beoordeling

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Je kunt, inloggen of registreren