Petsafe- Radio fence SUPER

Model: PTS-900

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 215,00
Beschrijving

Details

De ideale omheining voor uw hond vanaf 18 kilo. Ook geschikt voor de koppigere hond!

Maximale oppervlakte 1200m2 of 9 hectare af te bakenen terrein.

Onbeperkt aantal halsbanden voor honden en katten te combineren bij het gebruik van deze omheining!

HOE HET WERKT:
De omheiningdraad is ingegraven of bevestigd aan een vaststaand voorwerp en bakent het gebied van uw huisdier af. U markeert dat gebied tijdelijk met grensvlaggetjes voor visuele herkenning terwijl u uw huisdier traint. Uw huisdier draagt een ontvangerhalsband met contactpunten die tegen de nek aan zitten.
Als uw huisdier de waarschuwingszone nadert, geeft de ontvangerhalsband een waarschuwingstoon. Als uw huisdier zich nog verder in de elektrische correctiezone waagt, krijgt het een veilige elektrische correctie via de contactpunten om zijn aandacht te trekken tot het weer terugkeert naar het afgebakende gebied.

 

Tijdelijk voor slechts: € 215 incl gratis aangetekende levering!

+ 12 maanden garantie
+ Betaal veilig en gemakkelijk per IDEAL, Paypal of per Bank

Beoordelen

Klantenreviews

1 Uw beoordeling "Petsafe- Radio fence SUPER "

Perfecte oplossing
Sophia 13 juli 2018
Oordeel:
Perfecte oplossing om de hond op eigen terrein te houden. Ons (jacht)hondje is bij de buren geboren, haar moeder, een broer en een zus (die de eigenaar houdt om ze af te richten tot jachthond) zijn dus niet ver weg. In het begin liep ze vaak naar de buurman als die zijn honden voerde. Sinds we de elektronisch omheining hebben geplaatst heeft ze dat nog één tot twee keer geprobeerd, ze negeerde in eerste instantie de tril- en geluidssignalen, maar ze schrok erg van het schokje wat ze kreeg. Vanaf dat moment blijft ze keurig netjes op eigen terrein, zodra het kastje begint te piepen stopt ze. De vlaggetjes hebben we al weer weggehaald, die zijn niet meer nodig. De draad (150 meter) hebben we in en flexibele buis gelegd, dat heeft geen invloed op de sterkte van het signaal. De installatie-beschrijving is erg duidelijk.

Geef beoordeling

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Je kunt, inloggen of registreren